2024. április 20., szombat
Ma: Tivadar, Tihamér Holnap: Konrád, Zelmira
közélet | közlemény
Pedagógus Kiválósági Díj 2020

A Szülők és Pedagógusok a Gyermekekért Alapítvány számára kiemelt fontosságú a pedagógusok munkájának elismerése, munkájuk támogatása. 

A 2019-ben alapított Pedagógus Kiválósági Díj jelöltjeit a tantestület tagjai titkos szavazással választják, és az iskolavezetés javaslata alapján választják ki közülük a nyertest.

A Pedagógus Kiválósági díj jutalmazottja 2020-ban Némethné Páll Rita.

Rita 1993 óta dolgozik az oroszlányi Hunyadi Mátyás Általános Iskolában tanítóként. Meghatározó egyénisége a tehetséggondozó munkának. Folyamatos magas színvonalú oktatómunkájának eredményeként tanítványai kimagasló sikereket érnek el matematikából a különböző szaktárgyi versenyeken. Munkájára igényes, innovatív pedagógus. Nyitott a szakmai fejlődésre, folyamatosan bővíti módszertani tudását. Tantárgyait a legkorszerűbb eszközök és módszerek alkalmazásával szeretteti meg a gyerekekkel. A tehetséggondozással párhuzamosan nagy gondot fordít a lemaradó, gyengébb képességű tanulók felzárkóztatására, az egyéni bánásmód megvalósítására.

Osztályfőnökként a közösségformálás mellett fontos számára a tanulók személyiségének megismerése, fejlesztése, tanóráin a bizalomteljes, nyugodt légkör kialakítása. Rendkívül elfogadó, türelmes, empatikus pedagógus. Két éve szervezi és irányítja az alsós munkaközösséget. Kollégái elismerik, véleménye meghatározó a tanári kar számára.

[1 hete]
A Veolia Water Hungary önkéntes szemétszedést szervez a „Föld Napja” alkalmából a dolgozói között, amelyen szívesen látják a városi önkénteseket is!
szerző: ovtv | bővebben...
Összes hír...

Népszerű hírek

Szenzációs szarkofág-lelet Környe határában! (49755)
FRISSÍTVE! Pénteken délután fordított ki az eke egy töredéket a római kőkoporsóból, melybe vélhetően 1700 éve temettek egy nőt
Óriási római erődöt tárnak fel a szomszédos Környén (33446)
A Magyar Nemzeti Múzeum, a pécsi és debreceni egyetem, a miskolci múzeum, Kuny Domokos Múzeum közös projektje az idei feltárás.
Tűzoltóink szupergyorsak – miért "késhetnek" mégis egy tűzesetnél? (32021)
A riasztási rendszer működésének tanulságai egy mopedautó porrá égése kapcsán. A válasz 360-441?
Lélekmelengető (31712)
Kabátok lógnak a főtéren, meleg sálak, sapkák várják mellettük gazdájukat.
Vérre menő vita volt (31632)
Egy vita hevében életét vesztette egy 21 éves tatabányai férfi.

Elérhetőségeink

Oroszlányi Médiacentrum
2840 Oroszlány, Bánki Donát utca 2/J.

Oroszlányi Városi Televízió
2840 Oroszlány, Bánki Donát utca 2/J.
Telefon: +36 (34) 748-778
info@oroszlanyivtv.hu

2840
2840 Oroszlány, Bánki Donát utca 2/J.
Telefon: +36 (20) 281-2760
info@2840.hu
Főszerkesztő: Palotai Zoltán