2024. April 21., Sunday
Ma: Konrád, Zelmira Holnap: Csilla, Noémi


A hirdetés hatékonysága mellett, számunkra a minőség is fontos!

Képújságunk a megyében egyedülállóan HD minőségben készül és kerül terjesztésre a műsorszolgáltatók felé. A képek megjelenítésért nálunk nem kell külön díjat fizetni! A hirdetési kategória tarifája alapvetően tartalmazza a grafikus elemek megjelenítését is! Így céglogó, egyedi háttér is megjeleníthető külön díj nélkül!

Önnek is fontos, hogy hirdetését a lehető legjobb minőségben láthassa viszont? Válasszon minket!

Hirdessen az OVTV képújságjában! 24 órás, HD minőségű képújságunk a DiGi kábelhálózatán (Oroszlány és Tatabánya településeken), valamint a Telekom IPTV kínálatában érhető el (Oroszlány, Tatabánya, Bokod, Dad, Pusztavám és Császár településeken) több mint 20 ezer háztartásban. Műsorunkat az interneten keresztül is nézheti! Csak kattintson az "élőkép"-re!


Hirdetési kategóriák

Közületi

 1. ÜZLETI HIRDETÉS
  A kategóriába – a hirdetés szövegéből arra egyértelműen utaló – az üzleti, vagy üzletszerű tevékenység folytatása, valamint profit-szerzés céljából feladott hirdetések tartoznak. Ide tartozik még: a közületek, ingatlan közvetítők részéről feladott ingatlan hirdetések, valamint a munkáltatók, állásközvetítők, állást hirdetők hirdetései is.

 2. MOZGÓKÉPES HIRDETÉS
  Közületek részére létrehozott kategória, melyben az televíziós ajánlók mellett hirdetőink reklámfilmjeit is megjelenítjük! Cégünk kedvező áron a reklámfilmet is elkészíti az Ön igényei szerint, de lehetőség van a hirdető által hozott 16:9 képarányú, akár HD minőségű reklámfilm megjelenítésére is! A rovat a hirdetések között jelenik meg teljes képernyőn óránként két alkalommal! (minden óra 10 és 50 perckor)

 3. EXTRA HIRDETÉS
  A hirdetések között elválasztó oldalként megjelenő 3 mp-es hirdetői felület. Az oldalon a rövid megjelenési idő miatt maximum 10 szó jelenhet meg! Akciók, kiemelt figyelemfelhívás esetén alkalmazható hatékony hirdetői felület!

TV+újság egyben | Vállalkozását kombinált csomagban adásainkban, képújságunkban és akár a 2840 újságban egyszerre is megjelenítheti! Egyedi ajánlatért keressen minket elérhetőségeinken!


Lakossági

 1. LAKOSSÁGI HIRDETÉS
  Olyan kedvezményes kategória, ahol csak magánszemélyek hirdethetnek abban az esetben, ha a hirdetés tartalma nem üzleti, vagy üzletszerű tevékenységet takar. Ide tartozik a lakosság részéről feladott munka/állás kereséssel kapcsolatos hirdetés is, de lakossági ingatlan hirdetéseket nem áll módunkban ebben a kategóriában elfogadni!

 2. LAKOSSÁGI INGATLAN HIRDETÉS
  Magánszemélyek által feladott lakás, garázs, valamint egyéb ingatlanok eladására/vételére/kiadására létrehozott kedvezményes kategória. Kérjük figyeljen arra, hogy a hirdetés szövege egyértelműen tartalmazza az ingatlan alapvető lokalizációs adatait, mivel a hirdetést nem csak egy településen olvassák!

 3. GYÁSZ HIRDETÉS
  A lakosság részére létrehozott szolgáltatás. Gyászközleményét külön rovatban, a többi hirdetéstől elválasztva, zene nélkül, méltósággal jelenítjük meg, óránként egyszeri alkalommal. (minden óra 30 perckor)


Technikai információk

Amennyiben kész hirdetést kíván eljuttatni számunkra, úgy az alábbi követelményeknek kell megfeleljen a hirdetés.
Az elkészített hirdetés mérete: 1920x891 pixel [72 dpi, rgb], két oldalt és alulról 25 pixel a kifutó
Az oldalanként megjelenített szavak maximális száma: 60 szó


Hirdetésfelvétel

Hirdetését ide kattintva honlapunkon keresztül adhatja fel!

Telefonszámunk: +36 (34) 748-778
Elektronikus levélcímünk: info@oroszlanyimedia.hu


Letölthető dokumentumok

Aktuális árlista [pdf]

Hirdetési minta [psd]

Hirdetési minta [jpg]

Népszerű hírek

Szenzációs szarkofág-lelet Környe határában! (49770)
FRISSÍTVE! Pénteken délután fordított ki az eke egy töredéket a római kőkoporsóból, melybe vélhetően 1700 éve temettek egy nőt
Óriási római erődöt tárnak fel a szomszédos Környén (33455)
A Magyar Nemzeti Múzeum, a pécsi és debreceni egyetem, a miskolci múzeum, Kuny Domokos Múzeum közös projektje az idei feltárás.
Tűzoltóink szupergyorsak – miért "késhetnek" mégis egy tűzesetnél? (32032)
A riasztási rendszer működésének tanulságai egy mopedautó porrá égése kapcsán. A válasz 360-441?
Lélekmelengető (31728)
Kabátok lógnak a főtéren, meleg sálak, sapkák várják mellettük gazdájukat.
Vérre menő vita volt (31641)
Egy vita hevében életét vesztette egy 21 éves tatabányai férfi.

Elérhetőségeink

Oroszlányi Médiacentrum
2840 Oroszlány, Bánki Donát utca 2/J.

Oroszlányi Városi Televízió
2840 Oroszlány, Bánki Donát utca 2/J.
Telefon: +36 (34) 748-778
info@oroszlanyivtv.hu

2840
2840 Oroszlány, Bánki Donát utca 2/J.
Telefon: +36 (20) 281-2760
info@2840.hu
Főszerkesztő: Palotai Zoltán