2023. September 24., Sunday
Ma: Gellért, Mercédesz Holnap: Eufrozina, Kende
kékfény
Életet mentettek!

Németh Róbert r. főtörzsőrmester az Oroszlányi Rendőrkapitányság egyenruhásaival közösen segített egy bajba jutott nőnek.

A rendőrségre 2023. március 28-án délután érkezett bejelentés, miszerint egy nő Oroszlány és Tatabánya között rosszul lett, erősen vérzik. A segélyhívás előtt még le tudott húzódni autójával az út szélére, majd elájult. Az oroszlányi járőrök megtalálták a bajba jutott személyt és azonnal elkezdték az ellátását. Eközben Németh Róbert r. főtörzsőrmester is elindult a helyszínre. A Police Medic képesítéssel rendelkező rendőr telefonon adott instrukciókat munkatársainak, mit tegyenek, amíg ő a helyszínre érkezik.

Buday Viktor r. törzszászlós és Schmölcz Tamás r. főtörzszászlós kiemelte a bajba jutott személyt a gépkocsiból. Hanyatt fektették és lábait felemelték, valamint betakarták, hogy ne hűljön ki. Időközben megérkezett Németh Róbert, aki átvette az ellátást. Ekkor a nő már eszméleténél volt, így el tudta mondani, hogy korábban műtéten esett át. Miután otthon vérezni kezdett, autóval elindult a kórházba, de időközben rosszul lett. Mire a mentők a helyszínre értek, a rendőrök szakszerű beavatkozásának köszönhetően már stabil állapotban vihették kórházba a 43 éves nőt.


/police.hu

[1 hete]
Két hete megkezdődött az új tanév a Benedek Elek Óvoda, Általános Iskola, Fejlesztő Nevelés-Oktatást Végző Iskola EGYMI-ben
szerző: ovtv | bővebben...
[1 hete]
A Kölcsey Ferenc Művelődési Központ és Könyvtár színháztermében bárki kipróbálhatta magát modern tánc, show tánc és klasszikus balett órákon.
szerző: ovtv | bővebben...
[2 hete]
Fúvószenekari koncertet adott a Konskieből érkező Z DK Franty Zenekar és az Oroszlányi Bányász Koncert Fesztivál Fúvószenekar
szerző: ovtv | bővebben...
Összes hír...

Népszerű hírek

Szenzációs szarkofág-lelet Környe határában! (48573)
FRISSÍTVE! Pénteken délután fordított ki az eke egy töredéket a római kőkoporsóból, melybe vélhetően 1700 éve temettek egy nőt
Óriási római erődöt tárnak fel a szomszédos Környén (32167)
A Magyar Nemzeti Múzeum, a pécsi és debreceni egyetem, a miskolci múzeum, Kuny Domokos Múzeum közös projektje az idei feltárás.
Tűzoltóink szupergyorsak – miért "késhetnek" mégis egy tűzesetnél? (30793)
A riasztási rendszer működésének tanulságai egy mopedautó porrá égése kapcsán. A válasz 360-441?
Lélekmelengető (30663)
Kabátok lógnak a főtéren, meleg sálak, sapkák várják mellettük gazdájukat.
Vérre menő vita volt (30178)
Egy vita hevében életét vesztette egy 21 éves tatabányai férfi.

Elérhetőségeink

Oroszlányi Médiacentrum
2840 Oroszlány, Bánki Donát utca 2/J.

Oroszlányi Városi Televízió
2840 Oroszlány, Bánki Donát utca 2/J.
Telefon: +36 (34) 748-778
info@oroszlanyivtv.hu

2840
2840 Oroszlány, Bánki Donát utca 2/J.
Telefon: +36 (20) 281-2760
info@2840.hu
Főszerkesztő: Palotai Zoltán