2021. December 7., Tuesday
Ma: Ambrus, Ambrózia Holnap: Mária, Emőke
sport
Kajak sikerek - Marathon Challenge

Eredményes időszak volt a magyar kajakosok számára.

A romániai Pitestiben megrendezett maraton világbajnokság zárónapján felnőtt női K-2-ben ezúttal a Kőhalmi Emese, Rendessy Eszter-duó lett az aranyérmes, a világbajnoki címvédő Csay Renáta, Czéllai-Vörös Zsófia egység negyedikként futott be.

Női kajak egyesben megismétlődött a két évvel ezelőtti világbajnokság befutója. Kiszli Vanda sorozatban harmadszor lett a szám világbajnoka, mögötte pedig most is az oroszlányi Czéllai-Vörös Zsófia lett az ezüstérmes. A két magyar a futam nagy részében egy hét-nyolc fős bollyal haladt, az utolsó futást és a kis kört viszont a paksiak kajakosa bírta a legjobban. 

Czéllai-Vörös Zsófia és Boros Adrián sikerével ért véget a Marathon Challenge. Az idén életre hívott sorozat utolsó futamait múlt szombaton az UTE óbudai vízitelepén, a Népszerűsítő Maratonon rendezték meg, amelyen mindkét győri versenyző győzelemmel biztosította be összetett sikerét. A két kajakos egyaránt felemásra értékelte egész éves teljesítményét, jövőre mindketten a világjátékokon való részvételt tűzték ki célul.

„A felkészülés szempontjából jó lehetőség volt a Marathon Challenge, remekül illeszkedett a programunkba. Nekem is külön tetszett, hogy a versenytáv mindenhol más volt. Sokan vettek részt a sorozatban, aminek azért is örülök, mert jobban fel kellene futtatni a szakágunkat. Mi is teszünk bele annyi munkát, mint a gyorsasági versenyzők.” – mondta Czéllai-Vörös Zsófia. 

[6 napja]
10-4-re veszítettek városunk labdarugói a vértesszőlősi csapat ellen
szerző: ovtv | bővebben...
Összes hír...

Népszerű hírek

Szenzációs szarkofág-lelet Környe határában! (46473)
FRISSÍTVE! Pénteken délután fordított ki az eke egy töredéket a római kőkoporsóból, melybe vélhetően 1700 éve temettek egy nőt
Óriási római erődöt tárnak fel a szomszédos Környén (30144)
A Magyar Nemzeti Múzeum, a pécsi és debreceni egyetem, a miskolci múzeum, Kuny Domokos Múzeum közös projektje az idei feltárás.
Tűzoltóink szupergyorsak – miért "késhetnek" mégis egy tűzesetnél? (29111)
A riasztási rendszer működésének tanulságai egy mopedautó porrá égése kapcsán. A válasz 360-441?
Lélekmelengető (28867)
Kabátok lógnak a főtéren, meleg sálak, sapkák várják mellettük gazdájukat.
Vérre menő vita volt (28352)
Egy vita hevében életét vesztette egy 21 éves tatabányai férfi.

Elérhetőségeink

Oroszlányi Médiacentrum
2840 Oroszlány, Bánki Donát utca 2/J.

Oroszlányi Városi Televízió
2840 Oroszlány, Bánki Donát utca 2/J.
Telefon: +36 (34) 748-778
info@oroszlanyivtv.hu

2840
2840 Oroszlány, Bánki Donát utca 2/J.
Telefon: +36 (34) 748-778
info@2840.hu
Főszerkesztő: Palotai Zoltán