2023. September 24., Sunday
Ma: Gellért, Mercédesz Holnap: Eufrozina, Kende
közélet | közlemény
Útlezárás és fa gallyazás

Az elkövetkező napokban és jövő hét folyamán az OIH Zrt. a LÜN Kft. megbízásából, az időjárási körülmények figyelembevételével fa gallyazási, visszavágási munkákat végez a Tópart utcában és a Népekbarátsága utcában.

A Dózsa György úti szennyvízvezeték meghibásodás során elengedhetetlen felújítási munkák miatt, a Dózsa György út teljes szélességében lezárásra kerül február második felében. A tömegközlekedési járművek, buszok kijelölt kerülőútja a Tópart utca, Népekbarátsága utca lesz, illetve a nevezett utcákban a terelés idejére ideiglenes megállási és parkolási tilalom lép életbe a teljes útpályán.

A megelőző gallyazásra a buszok számára szükséges űrszelvény biztosítása miatt van szükség, így az út fölé logó, megdőlt, alacsonyabban lévő, ferde ágak visszavágását végzik az OIH Zrt. munkatársai.

A lakóktól és közlekedőktől a Társaság kéri a fokozott figyelmet és türelmet, mivel a munkák szakaszos útzárral, útszűkülettel és parkolási korlátozással, elkerítéssel is járhatnak! Kérik a Tisztelt Lakókat és Gépjármű Tulajdonosokat, hogy lehetőség szerint az elkövetkező időben ne parkoljanak az érintett szakaszokon, különösen a fás területek közelében, vagy az útszéli fák alatt!

[1 hete]
Két hete megkezdődött az új tanév a Benedek Elek Óvoda, Általános Iskola, Fejlesztő Nevelés-Oktatást Végző Iskola EGYMI-ben
szerző: ovtv | bővebben...
[1 hete]
A Kölcsey Ferenc Művelődési Központ és Könyvtár színháztermében bárki kipróbálhatta magát modern tánc, show tánc és klasszikus balett órákon.
szerző: ovtv | bővebben...
[2 hete]
Fúvószenekari koncertet adott a Konskieből érkező Z DK Franty Zenekar és az Oroszlányi Bányász Koncert Fesztivál Fúvószenekar
szerző: ovtv | bővebben...
Összes hír...

Népszerű hírek

Szenzációs szarkofág-lelet Környe határában! (48573)
FRISSÍTVE! Pénteken délután fordított ki az eke egy töredéket a római kőkoporsóból, melybe vélhetően 1700 éve temettek egy nőt
Óriási római erődöt tárnak fel a szomszédos Környén (32167)
A Magyar Nemzeti Múzeum, a pécsi és debreceni egyetem, a miskolci múzeum, Kuny Domokos Múzeum közös projektje az idei feltárás.
Tűzoltóink szupergyorsak – miért "késhetnek" mégis egy tűzesetnél? (30793)
A riasztási rendszer működésének tanulságai egy mopedautó porrá égése kapcsán. A válasz 360-441?
Lélekmelengető (30663)
Kabátok lógnak a főtéren, meleg sálak, sapkák várják mellettük gazdájukat.
Vérre menő vita volt (30178)
Egy vita hevében életét vesztette egy 21 éves tatabányai férfi.

Elérhetőségeink

Oroszlányi Médiacentrum
2840 Oroszlány, Bánki Donát utca 2/J.

Oroszlányi Városi Televízió
2840 Oroszlány, Bánki Donát utca 2/J.
Telefon: +36 (34) 748-778
info@oroszlanyivtv.hu

2840
2840 Oroszlány, Bánki Donát utca 2/J.
Telefon: +36 (20) 281-2760
info@2840.hu
Főszerkesztő: Palotai Zoltán