2024. április 19., péntek
Ma: Emma, Malvin Holnap: Tivadar, Tihamér
közélet
Itt az Oroszlány App

Új, modern kommunikációs lehetőséget kínál az önkormányzat az oroszlányiaknak és a városban történtek iránt érdeklődőknek. Egy érintéssel elérhetik a legfrissebb híreket, bejelentkezhetnek a helyi eseményekre, rendezvényekre, megnézhetik a helyi televízió élő adását, sőt egyszerűn és gyorsan bejelenthetik a közterületeken észlelt problémákat is. Az Oroszlány APP letöltése és használata ingyenes.

Az Oroszlány APP kínálata

  • Hírek – Az app automatikusan megjeleníti a legfrissebb városi híreket, ezekről értesítést is kérhet telefonjára.
  • Problématérkép – Az applikáció nem csupán hír- és tartalomközlő szolgáltatás, hanem egy olyan felület is, amelyen a helyi lakosok egyszerűen és gyorsan bejelenthetik a helyi közterületekkel, kapcsolatos problémáikat. Készítsen képet a problémáról és küldje el!
  • Kiadványaink – Megtalálhatja a városi kiadványokat, telefonján olvashatja akár a 2840 legfrissebb számait. 
  • Kérdéseink – Időszakos, aktuális kérdésekre adhat választ egy-két kattintással, minikérdőíveink gyorsan kiértékelhetők, így azonnal elmondhatja véleményét a várost érintő aktualitásokról.
  • Eseményeink – Értesülhet a városi rendezvényekről, eseményekről, az Önt érdeklő eseményekről emlékeztetőt is kérhet, sőt akár egy érintéssel jelezheti részvételi szándékát is.
  • Okostérkép – Városlakóként, vendégként vagy turistaként is megtalálja a helyi intézményeket, közszolgáltatókat, éttermeket és műemlékeket az online térképen.
  • Helyi televízió – Élőben az Oroszlányi Városi Televízió adásáait – már a mobilján is!
  • Információk – Felveheti a kapcsolatot az App üzemeltetőjével, megtalálja a hivatalok elérhetőségét, stb.

Amennyiben a felhasználó a Facebook fiókjával vagy egy rövid regisztrációval azonosítja magát akkor korlátlanul használhatja az app-ot.  A bejelentkezés természetesen nem kötelező, az applikáció vendégként is használható, bár ebben az esetben bizonyos funkciók nem érhetők el. 

Letöltése pofonegyszerű: a Google Play, vagy az App Store alkalmazást használva az OROSZLÁNY szót kell beírni és máris elérhetővé válik az applikáció. Az OroszlányApp letöltési linkeit megtekintheti a város weboldalán.

Amennyiben az applikációval kapcsolatosan kérdésük merülne fel, illetve fejlesztési ötletük van, azt az oroszlanyapp@oroszlany.hu e-mail címre, vagy az applikáción keresztül várják a fejlesztők. 

[1 hete]
A Veolia Water Hungary önkéntes szemétszedést szervez a „Föld Napja” alkalmából a dolgozói között, amelyen szívesen látják a városi önkénteseket is!
szerző: ovtv | bővebben...
Összes hír...

Népszerű hírek

Szenzációs szarkofág-lelet Környe határában! (49755)
FRISSÍTVE! Pénteken délután fordított ki az eke egy töredéket a római kőkoporsóból, melybe vélhetően 1700 éve temettek egy nőt
Óriási római erődöt tárnak fel a szomszédos Környén (33446)
A Magyar Nemzeti Múzeum, a pécsi és debreceni egyetem, a miskolci múzeum, Kuny Domokos Múzeum közös projektje az idei feltárás.
Tűzoltóink szupergyorsak – miért "késhetnek" mégis egy tűzesetnél? (32021)
A riasztási rendszer működésének tanulságai egy mopedautó porrá égése kapcsán. A válasz 360-441?
Lélekmelengető (31712)
Kabátok lógnak a főtéren, meleg sálak, sapkák várják mellettük gazdájukat.
Vérre menő vita volt (31632)
Egy vita hevében életét vesztette egy 21 éves tatabányai férfi.

Elérhetőségeink

Oroszlányi Médiacentrum
2840 Oroszlány, Bánki Donát utca 2/J.

Oroszlányi Városi Televízió
2840 Oroszlány, Bánki Donát utca 2/J.
Telefon: +36 (34) 748-778
info@oroszlanyivtv.hu

2840
2840 Oroszlány, Bánki Donát utca 2/J.
Telefon: +36 (20) 281-2760
info@2840.hu
Főszerkesztő: Palotai Zoltán