2019. március 20., szerda 11,1 °C
Ma: Klaudia, Alexandra Holnap: Benedek, Bence
közlemény
Csatlakozhat az ipari parkhoz

Az Varikont Kft. a parkkal határosan elhelyezkedő vállalkozások/földtulajdonosok számára kínál csatlakozási lehetőséget.

csatlakozók számára előnyökkel jár, reklámerővel bír, növelheti ingatlanaik értékét. Nem utolsó sorban pedig az állami és uniós pályázatok elbírálási szempontjai alapján az érintett vállalkozások - mint ipari parki területen működők - előnyt élvezhetnek. A park területe nemrégiben 74,2 hektárról 121,9 hektárra növekedett, továbbá a város elnyerte a „Tudományos és Technológiai Park” címet, amellyel a park neve „Oroszlányi Tudományos és Technológiai Parkra” (továbbiakban: OTTP) változott.  A címmel újabb forráslehetőségek nyílhatnak meg  az együttműködő cégek számára is.

 

A vállalkozások részére a VARIKONT Szolgáltató Kft. az általa üzemeltetett, az ipari parkot bemutató, www.oroszlanypark.hu honlapon ingyenes megjelenést biztosít. Emellett ingatlanértékesítéssel-bérléssel kapcsolatos, illetve egyéb szolgáltatásai (pl. zöldterület kezelés; útfenntartás- és tisztítás; renvényszervezés, stb.) is igénybe vehetők. A Képviselő-testület a csatlakozni kívánó vállalkozások/földtulajdonosok számára egyszeri, a terület nagysága alapján – területfejlesztési megállapodás keretében – hozzájárulás (minden megkezdett hektár után 100.000 Ft) megfizetését írja elő, amelyet az önkormányzat az OTTP fejlesztésére fordít (pl. információs táblák, buszöböl-építés, stb.). 

Amennyiben az Ön vállalkozását/földterületét is szeretni az OTTP-n belül tudni, 2017. december 6-ig várják jelentkezését a varikont@oroszlany.hu e-mail címen.  


Összes hír...

Népszerű hírek

Szenzációs szarkofág-lelet Környe határában! (43348)
FRISSÍTVE! Pénteken délután fordított ki az eke egy töredéket a római kőkoporsóból, melybe vélhetően 1700 éve temettek egy nőt
Lélekmelengető (26383)
Kabátok lógnak a főtéren, meleg sálak, sapkák várják mellettük gazdájukat.
Óriási római erődöt tárnak fel a szomszédos Környén (26288)
A Magyar Nemzeti Múzeum, a pécsi és debreceni egyetem, a miskolci múzeum, Kuny Domokos Múzeum közös projektje az idei feltárás.
Tűzoltóink szupergyorsak – miért "késhetnek" mégis egy tűzesetnél? (26152)
A riasztási rendszer működésének tanulságai egy mopedautó porrá égése kapcsán. A válasz 360-441?
Vérre menő vita volt (25528)
Egy vita hevében életét vesztette egy 21 éves tatabányai férfi.
Kizuhant a harmadikról (19219)
Csütörtökön a délutáni órákban riasztották a mentőszolgálatot.

Elérhetőségeink

Oroszlányi Médiacentrum
2840 Oroszlány, Bánki Donát utca 2.

Oroszlányi Városi Televízió
2840 Oroszlány, Bánki Donát utca 2.
Telefon: +36 (34) 748-778
info@oroszlanyivtv.hu

2840
2840 Oroszlány, Bánki Donát utca 2.
Telefon: +36 (34) 748-778
info@2840.hu
Főszerkesztő: Palotai Zoltán